May

Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nünİlk Adım Projesi kapsamında Inkılapİlkokulu´nda Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, Ümraniye İlçe Sağlık Müdürü Cemal Karaağaç, Sağlık şube müdürü Hasibe Sadullahlar´ a, Çölyak günü etkinliğine katıldıkları için teşekkür ederiz. Diyetisyen Gülşah Yiğit  ve Diyetisyen Merve Dağlı tarafından Çölyak konusunda seminer verilmiş olup çölyakla ilgili farkındalık uyandırmak amacıyla kara buğday salatası, glutensiz cheesecake  ve mozaik pasta  yapılarak  okul öğrencilerimize dağıtılmıştır.

May

Beslenme Dostu Okul Projesi kapsamında okuluymuz 3.sınıflar arasında yapılan futbol turnuvası 1.,2. ve 3. leri madalya ve kupalarını aldılar. Katılım sağlayan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

3/D sınıfı Şampiyon olarak  Kupa ve Altın Madalya

2. olan 3/B sınıfına gümüş Madalya

3. olan 3/C sınıfına Bronz Madalyalar ile ödüllendirildiler

May

3.Sınıf  Hava Nasıl Ünitesini "Tişört Boyama" çalışmaları ile öğrencilerine yaparak-Yaşayarak öğreterek farkındalık yaratan değerli İngilizce öğretmenimiz Ebru BUDAK´a teşekkürkür ederiz. İYİ Kİ VARSINIZ.

May

Değerli Velilerimiz Okulumuzda 16 Mayıs Perşembe günü devam edecek olan Tiyatro etkinliğine çocuklarımızı gönderelim.

Siz velilerden destek bekliyoruz.

BUGÜN TİYATROYA GİDEN ÖĞRENCİLERİMİZDEKİ MUTLULUK RESİMLERDEDİR.

May

Sulu boya ile birçok şey yapabiliriz, kullanabileceğimiz birbirinden farklı sulu boya tekniği var. Bunlardan biri de üfleme tekniği..  ilkokulda da kullanacağınız bir etkinlik pipet üfleme...

Anneler Günü Etkinlikleri kapsamında okulumuz 2/G sınıfı, öğretmenleri Adem ÜNAL rehberliğinde "Pipet Üfleme" tekniği ile hazırlamış oldukları kutlama kartlarına şiirler vb. yazarak ennelerine hediye etmişlerdir. Değerli öğretmenimize teşekkür ederiz.İYİ Kİ VARSINIZ.

May

Dünya Sağlık İçin Hareket Et Günü"  kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı  resmi-özel tüm okullarda 10.05.2019 Cuma 2. ders saatinin ilk 10 (on) dakikasında tüm okul dahilinde spor etkinliği yapılmıştır.

Okulumuz öğrencileri Müdür Yardımcısı Hediye GÖKÇEKAYA rehberliğinde etkinlikleri yapmış olup, kendisine emekleri için Çok Teşekkür ederiz. İYİ Kİ VARSINIZ.

May

“Afet Bilinci Okul Eğitimi” erken yaşlardan itibaren farkındalık ve bilinç oluşturma, ülkemizi tehdit eden afet risklerine karşı temel davranış ve becerilerini kazandırma kapsamında 3.sınıf öğrencilerimizi İstanbul Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne götürdük. Gezinin düzenlenmesinde emeği geçen idarecilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Anneler gününe özel okulumuz 1/D Sınıfı öğretmeni Ali Ayhan AKYÜZ öğrencileriyle , Anneler günü etkinliği düzenlendi. Emeği geçen değerli öğretmenimize  teşekkür eder, bütün annelerin anneler gününü kutlarız.

10 MAYIS 2019

May

• Şu hayatta beni karşılıksız sevdiğine emin olduğum tek insan sensin, sırtımı gönül rahatlığıyla dayayabildiğim sensin, ve beni her zaman sevecek olan da sensin. Sen benim güzeller güzeli annemsin, iyi ki varsın.

Anneler gününe özel okulumuz 2/F Sınıfı öğretmeni Sevilay GİŞİ öğrencileriyle  , Anneler günü etkinliği düzenlendi. Emeği geçen değerli öğretmenimize  teşekkür eder, bütün annelerin anneler gününü kutlarız.

May

Matematik dersinde kilim desenleri oluşturarak Örüntü konusunu yaparak-yaşayarak öğreten değerli öğretmenimiz Elif ÇOBAN´a teşekkür ederiz.

May

11.Ümraniyue Geleneksel Oyunlarında Futsal katagorisinde 4.kupamızı yetkililerden aldık. Takıma koçluk yaparak kupanın kazanılmasında büyük emeği olan değerli öğretmenimiz Niyazi ÇAĞLAR´a teşekkür ederiz.

May

"Ceviz Adam" Şarkısını fülüt ile öğrencilerine çaldırmayı öğreten değerli öğretmenimiz Elif ÇOBAN´a teşekkür ederiz.İYİ Kİ VARSINIZ.

May

1. Ordu Komutanlığı Askeri Bandosu okulumuzda mini bir konser verdi. Velilerimiz ve öğrencilerimiz askeri bandonun çalıp söylediği marşları coşku içinde dinlediler. Daha sonra okul bahçemizdeki etkinliğe katılan herkes bando eşliğinde büyük bir coşkuyla İstiklal Marşı´mızı söyledi.

1. Ordu Komutanlığı Askeri Bandosu mensuplarına bayrak törenimize katılımlarından dolayı  teşekkür ediyoruz.

May

2019 Anasınıfı yıl gösterilerini öğrencileriyle yapan değerli öğretmenimiz Merve ÖZDEMİR´e teşekkür ederiz.