Nis

Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından koordinatör okul olarak görevlendirildiğimiz Hastane Sınıfında, tedavi gören öğrencilerin bu süreçte okuldan ayrı kalmamalarını sağlamak, hem bilişsel gelişimlerini devam ettirmeleri hem de okulun bir sosyalleşme ortamı olması dolayısıyla diğer arkadaşlarıyla bir araya gelecekleri, aynı zamanda ailelere de destek vererek hastane sınıfında eğitim faaliyetlerini yürütmekteyiz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı çoşkusunun hastane sınıfında eğitim alan çocuklarında yaşamaları kapsamında  İnkılap İlkokulu Müdürü İsmail ÇİÇEKLİ, Şehit Askeri Çoban İlkokulu Müdürü Sinan Doğan, Ümraniye Çocuk Hastalıkları Hastanesi Sınıfı Sorumlusu Hemşire Cevriye TAMER ve öğretmenler bir araya gelerek planlama yapmışlardır. Toplantıya katılan Değerli İdarecilerimize, öğretmenlerimize ve hastane sorumlumuza  teşekkür ederiz.

Nis

İsteğimiz huzurlu, mutlu bir hayat, söz sahibi olduğumuz ilişkilerdir. Mutlu ilişkilerin yolu, etkili iletişim kurmaktan geçer hem çevremizle hemde çocuklarımızla iletişimimizi güçlendirmek ilişkilerimizi yönetebilmek, çocuklarımızı hayata daha güçlü bireyler olarak yetiştirebilmek için " Deneyimsel Tasarım Öğretisi" uzmanları tarafından, tümvelilerimize yönelik olarak okulumuzda seminer düzenlendi.

24,25 ve 26 NİSAN 2019 KERMES GÜNLERİ

Her yıl geleneksel olarak İnkılap İlkokulu Okul Aile Birliği’nin düzenlemiş olduğu kermes bu yılda 24, 25 ve 26 Nisan 2019 Tarihleri arası okulumuz bahçesinde yapılacaktır. Kermesimize tüm halkımız davetlidir.

Nis

TÜRK POLİS TEŞKİLATIMIZIN 179. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KAPSAMINDA OKULUMUZ ANASINIFI ÖĞRENCİLERİ ÜMRANİYE İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜLÜĞÜ DUDULLU ŞEHİT İSMAİL AKKOYUN POLİS MERKEZİNİ  ZİYARET EDEREK, KUTSAL VATANIMIZIN DÖRT BİR YANINDA BÜYÜK BİR ÖZVERİ İLE ÇALIŞAN POLİSLERİMİZİN POLİS GÜNÜNÜ KUTLADILAR. ETKİNLİK İÇİN DEĞERLİ ÖĞRETMENİMİZ GÖNÜL YAĞMUR´A TEŞEKKÜR EDERİZ.İYİKİ VARSINIZ.

Nis

"Sosyalleşen Okullar Gülümseyen Çocuklar" Porjesi kapsamında okulumuzda öğrenci-yazar buluşması gerçekleştirildi. "Şeker Tavşan" kitabının yazarı Ayşe YAMAÇ okulumuz öğğrencileri ile söyleşi gerçekleştirdi. Yazarımıza teşekkür ederiz.

Nis

Baba Destek Programı(BADEP) Okulumuzda Tüm Hızıyla Devam Ediyor.14 gönüllü baba ile 9.haftayıda geride bıraktık. éÇocukla İletişim ve Çocuk Gelişişmi" konularında bilgi paylaşımı yapılan BADEP´e katılan tüm gönüllü babaları tebrik eder, değerli öğretmenimiz NİYAZİ ÇAĞLAR´a teşekkür ederiz. İYİ Kİ VARSINIZ.

Nis

Geometrik şekillerin ayrıt, köşe ve açı özelliklerini yaparak-yaşayarak öğrencilerin kavramalarına yönelik etkinlik yaptıran 3/D, 3/B ve 3/C sınıfının değerli öğretmneleri Güzin Ak´a, Aydan ESKİÇIRAK´a ve Elif ÇOBAN´a teşekkür ederiz.İYİ Kİ VARSINIZ.

Nis

10 Nisan Polis Haftası kapsamında okulumuzda polisler öğrencilerimizle bir araya geldiler.Okulumuzu ziyaret eden değerli polislerimize teşekkür ederiz.

Nis

Görsel sanatlar dersinde pastel boya çalışmaları yaparak sergileyecek olan 3/D sınıfı öğrencilerine ve değerli öğretmenimiz Aydan ESKİÇIRAK´a teşekkür ederiz.

BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ

Vücudun Senindir Onu Koru ve Temizlik-Hijyen konularında 2.sınıf öğrencilerimize Okulumuz Rehber Öğretmeni Esma ALPER tarafından seminer veilmiştir. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Nis

Görsel Sanatlar dersinde boyama ve baskı çalışmaları yaptırarak kendi eserlerini ürettiren, aynı zamanda bu boyama ve baskı çalışmaları ile çocukların özgüveni arttıran değerli öğretmenimiz Elif ÇOBAN´a teşekkür ederiz.

Nis

Öğrencilerine uygulamalı trafik eğitimi faaliyeti yaptıran Değerli öğretmenimiz Mehmet KARA´ya teşekkür ederiz.  İyi ki varsınız!

İNKILAP İLKOKULU HAFTANIN EN TEMİZ SINIFLARI

1/G   2/G   3/G   4/B

TEMİZ SINIF TEMİZ OKUL PROJESİNİ NEDEN UYGULUYORUZ ?

AMAÇLAR

1.Kişisel temizlik ve çevre temizliği konularını küçük yaşlardan itibaren aile ve

okul desteği ile kazandırmak.

2.Öğrencilere temizlikle ilgili verilecek uygulamalı eğitimler ile bilgi ve bilinç düzeyini yükseltmek

3.Öğrencilerimizin kendilerinden beklenen okul içi rollerini gerçekleştirebilme fırsatını sunmak.

4.Çevre bilinci ve temizliğin önemini içselleştirmek.

5.Sınıflarımızı ve okulumuzu temiz tutmak.

6.Okul-öğrenci-veli işbirliğini geliştirmek

7.Temiz sınıf projesi kapsamında temizlik araç-gereç ve malzemelerinden tasarruf ederek okul bütçesine katkıda bulunmak.

8.Beslenme Dostu Okul Projesini almak.

“TEMİZ SINIF TEMİZ OKUL”  projesine verdikleri desteklerden dolayı Değerli öğretmenlerimiz Halil ODUNCU´ya, Adem ÜNAL´a, Armağan SAMANLI´ya, Ayşe ALTUNDAĞ´a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

‘Vücudun senindir, onu koru’, ‘ Sağlıklı yaşam’ ve ‘Temizlik ve hijyen’ konulu seminerler 1. sınıf öğrencilerimize okulumuz konferans salonunda verilmiştir. Seminer sonrasında ise konuyla ilgili şarkıya eşlik eden öğrencilerimiz keyifli görüntülerin ortaya çıkmasını sağlamışlardır.

Öğrencilerimize semineri veren okulumuzun değerli rehber öğretmenleri Derye DEMİRKAYA´ya ve Aysel SÜS´e teşekkür ederiz.İYİ Kİ VARSINIZ.

Nis

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı süresince bugüne kadar Anasınıfı öğrencilerimizin öğretmenlerinin rehberliğinde yapmış oldukları faaliyetler okulumuzun giriş katında sergilenerek okulumuzun tüm öğrencilerinin görmeleri sağlandı. Sergide emeği olan öğrencilerimize, stajer öğrencilerimize ve değerli öğretmenlerimize teşekkür ederiz. İYİ Kİ VARSINIZ.