Ara

İnkılap ilkokulu 3 gen koleji 1 . Bu sonuçla beraber ceyrek finale çıktık. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz. Müdür Yardımcımız Ahmet GÜNEY'e de desteklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Ara

"En İyi Narkotik Polis Anne Eğitimi "  VELİLERİMİZİ BİLİNÇLENDİRDİ.

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında okulumuz Harezmi Eğitim Modeli uygulamasının yapılacağı okullar arasında yer almaktadır.

Harezmî Eğitim Modeli, çocukların teknolojiyi kullanarak nasıl üretebileceklerini keşfetmelerinin yanında; güvenli, etik ve ahlaki değerleri özümseyerek, bilimsel araştırma yöntemleri ile belirlenen süreci, öğretmenleri ile değerlendirip geliştiren bir eğitim modeldir. Öğrencilerin günlük, gerçek yaşam problemlerini tanımlayıp, çözmek üzere algoritma tasarlayan, adım adım bu sorunun nasıl çözüleceğini belirleyip programlamanın gücünden faydalanarak yenilikçi fikirler üretme sürecidir.

Ara

Futsal grubunda karşı takımı mağlup ederek seviyesini yükseltiyor. Mücadelenizi tebrik ederiz.

May

3/D sınfı ingilizce dersinde "Animal Names" konusunu Görsel sanat çalışma etkinlikleriyle yaparak-yaşayarak öğrendi. İngilizce öğretmenimiz Ebru BUDAK'a teşekkür ederiz

May

Türkiye Motosiklet Federasyonunu Görevlilerinin okulumuz öğrencilerine düzenlemiş oldukları gösteri ve eğitimleri için kendilerine teşekkür ederiz.

ATIK  KÂĞIT / KİTAP TOPLAMA KAMPANYASI

1-  Kampanya  21 MAYIS -14 HAZİRAN  tarihleri arası yapılacak.

2-  Atık kâğıtlar/kitaplar vb. sınıf öğretmeni tarafından teslim alınarak, kat hizmetlilerden temin edilecek kalın çöp poşetlerinde biriktirilerek okul idaresi tarafından tartılacaktır.

4-  Asgari her öğrenciden 15 kg atık kâğıt / kitap istenecek.

5-  Toplanan atık kâğıtlar/kitaplar görevli personele teslim edilerek depolarda biriktirilecek.

6-  Okul genelinde en çok atık kâğıt/kitap toplayan her zümreye 2 tane olacak şekilde, toplam 8 sınıfa Okul sınıf Geometri takımı alınarak hediye edilecek

7-  Ayrıca en çok atık kağıt toplayan 3 öğretmene de ‘Çevreci Öğretmen’ ödülü verilecektir.

DİKKAT UNUTMAYALIM: 20 yaşındaki ağaçtan 60 kg. kağıt elde edilirken, 150 kg. atık kağıttan 100 / 140 kg. mamul kağıt/ karton elde etmek mümkün olmaktadır.

20-05-2019

İnkılap İlkokulu Ailesi Bayramınızı Kutlar

May

3.sınıf Matematik Alan Konusunu Disiplinler arası geçiş ile görsel sanatlar dersinde somutlaştırarak öğreten değerli öğretmenimiz Elif ÇOBAN'a teşekkür ederiz.

May

Okulumuz 3-G sınıfı öğrencileri Müzik dersinde melodika çalma çalışmalarını azimle sürdürürerek ve bir enstrüman çalmanın keyfini doyasıya yaşıyarak, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Geçlik ve Spor Bayramı Kutlamalarına müzik parçalarını melodika enstrümanlarıyla grupla çalarak katıldılar. Emeklerinden dolayı değerli öğretmenimiz Armağan SAMANLI´ya teşekkür ederiz. İYİ Kİ VARSINIZ.

May

3.Sınıf  Hava Nasıl Ünitesini "Tişört Boyama" çalışmaları ile öğrencilerine yaparak-Yaşayarak öğreterek farkındalık yaratan değerli İngilizce öğretmenimiz Ebru BUDAK´a teşekkürkür ederiz. İYİ Kİ VARSINIZ.

May

19 Mayıs Atatürk´ü anma, Gençlik ve Spor Bayramımız okulumuzda coşkuyla kutlandı.

May

Anasınıfı öğretmenimiz Gönül YAĞMUR'un rehberliğinde gerçekleşen Aile katılımlı etkinlik için kendisine teşekkür ederiz.İYİ Kİ VARSINIZ.