İnkılap İlkokulu

Belgegeçer : fax mevcut değildir
WEB https://inkilapilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Elmalıkent Mahallesi Atatürk Caddesi Karaca Sokak No1 ÜMRANİYE/İSTANBUL İETT20K / 11ÇB / 15B/ 11ST /11K /10M/ 14K
VİZYON : Biz İnkılap İlkokulu olarak; Öğrencilerimizi anasınıfından İlkokulun sonuna kadar herkesin eğitilebilir olduğu gerçeğinden hareketle öğrencilerimizi ilgi ve yetenekleri konusunda eğiten ve yönlendiren, bu konuda her öğrenciye fırsat eşitliği sunan, yakalamış olduğu başarıyı daha üst seviyelere çıkaran, bölgemizde ve ilçemizde tercih edilebilir bir okul olmak. Öğrencisini bize teslim eden velinin çocuğuna her türlü fırsatın sunulacağından emin olduğu bir okul olmak istiyoruz.
MİSYON : Biz İnkılap İlkokulu Olarak; Anasınıfından, İlkokul Sonuna kadar, öğrencilerimizi Türk Milli Eğitiminin Temel Amaçları doğrultusunda Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, milli ve manevi değerleri özümsemiş, evrensel değerli algılayabilen, bilgiye ulaşmayı ve kullanmayı bilen, öğrenmeyi öğrenmiş, ailesine, ülkesine ve tüm insanlığa faydalı, ülkemizin geleceğine yön verebilecek, toplumumuzu gelecekte görmek istediğimiz yerlere taşıyacak lider kişiler yetiştirmek amacı ile kaynaklarımızı en etkin şekilde kullanan bir kurumuz."
BAŞARILAR : Spor ve Eğitim Alanında çok sayıda kupa ve derecelere sahiptir.

Saatler : 09.00 - 14:15
Servis :