yeni - KURUM STANDARTLARI MODÜLÜ AÇILDI

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü Kurum Standartları Modülü 09.04.2019 tarihi itibari ile kullanıcı girişine açıldı. İKS(İlköğretim Kurumları Standartları veri girişleri 30 Haziran 2019 tarihine kadar yapılabilecek.

İKS VERİ GİRİŞİ

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada İKS veri girişleri kapsamında modül sisteminde yer alan algısal yarar anketlerinin okul öncesi eğitim ve ilköğretim kurumlarında görev yapan yöneticiler, öğretmenler, veliler ve öğrenciler tarafından doldurulması gerektiği belirtildi. İKS modülü veri giriş ekranı 9 Nisan – 30 Haziran 2019 tarihleri arasında açık kalacak olup bu tarihler arasında sisteme giriş yapılarak ekranda yer alan anketlerin doldurulması gerektiği açıklandı. Veliler İKS veri girişi yaparken kendi TC numaraları velisi olduğu öğrencinin öğrenci numarası ile giriş yapabilecekler. İKS öğrenci veri girişinde ise öğrenciler ise TC numaraları ve okul numaraları ile sisteme giriş yapacaklar.

İKS ÖĞRENCİ VERİLERİNE GİRİŞ İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYINIZ.

Yayın: 12.04.2019 - Güncelleme: 03.05.2019 17:38 - Görüntülenme: 1354