İSTANBUL / ÜMRANİYE - İnkılap İlkokulu

ÖĞRETMENLERE DUYURULUR 2018 – 2019 İYEP İzleme ve Değerlendirme Raporu

Genel Müdürlüğümüzce ilkokulların 3 ve 4. sınıflarına devam eden, çeşitli nedenlerle okuma, yazma, okuduğunu anlama becerileri ve doğal sayılar, doğal sayılarla dört işlem öğrenme alanlarında kazanımlara yeterli düzeyde ulaşamayan öğrenciler için İlkokullarda Yetiştirme Programı (İYEP) hazırlanmış; ilgi (a) Onay doğrultusunda 2018-2019 eğitim öğretim yılında uygulanmaya başlanmıştır.

“2018-2019 İYEP İzleme Değerlendirme Raporu” yazım çalışmaları ilgi (b) yazı ile başlatılmıştır. Çalışma kapsamında veri toplamak üzere hazırlanan Ek-1 Öğretmen Anketi, Ek-2 Öğrenci Anketi, Ek-3 Yönetici Anketi Genel Müdürlüğümüz Araştırma İzin Komisyonunca incelenmiş, anketlerin uygulanması ilgi (c) Onay ile uygun bulunmuştur.

Bu çerçevede “2018-2019 İYEP İzleme Değerlendirme Raporu” yazım çalışmaları kapsamında, https://veri.meb.gov.tr/FormaGit.aspx?2186 adresinde yayımlanan yönetici, öğretmen ve öğrenci anketleri ile ilgili olarak;

Yönetici anketlerinin ilkokullarımızda görev yapan müdür veya ilgili müdür yardımcılarınca doldurulması,

Öğrenci anketlerinin İYEP’e alınan öğrencilere İYEP uygulayan öğretmenlerin gözetiminde uygulanması,

İYEP’e alınmayan 3 ve 4. sınıf öğrencilerine ise gönüllülük esasına bağlı olarak kendi sınıf öğretmenlerince uygulanması,

Öğretmen anketlerinin İYEP uygulayan öğretmenlerce doldurulması, diğer sınıf öğretmenlerince de gönüllülük esasına bağlı olarak cevaplanması,

Veri giriş işlemlerinin 14/05/ 2019 tarihine kadar tamamlanması,

Hususlarında bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

2018 – 2019 İYEP İzleme ve Değerlendirme Raporunu Doldurmak İçin TIKLAYINIZ

1)Sınıfında İYEP Kursuna Katılan 3. ve 4. Sınıf Öğretmenlerinin Doldurması Zorunludur.

2) Sınfında İYEP Kursuna Giderek ÖDA uygulanan öğrenciler, Öğretmenlerinin gözetiminde sınıfta dolduracaklardır.

Yayın: 09.05.2019 - Güncelleme: 23.01.2020 15:50 - Görüntülenme: 646