Etiket Sonuçları: SEK SEK

Mrt

Okulumuz 2011 İstanbui Fiziksel Etkinlik Turnuvalarında Ümraniye 1.si olarak İstanbul İlçeler arası yarışmalarda Ümraniye´yi temsil etme hakkı kazandı. Yine Okulumuz 2011 Geleneksel Çocuk Oyunları Sek Sek Yarışmalarında Ümraniye 1. Olarak kupayı almış ve Geleneksel Çocuk Oyunları Sek Sek Yarışmaları İstanbul İlçeler Arası Yarışmalarda Ümraniyeyi temsil etme hakkı kazanmıştır. başarılarından dolayı  Öğretmenlerimiz Adem ÜNAL ile Emine SAYIR UĞURLU´yu tebrik ederiz.

Mrt

Seksek oyunlarında yarı finale kalan 4. sınıf öğrencilerimizi tebrik eder,  22 Mart 2019 tarihinde düzenlenecek yarı final maçına şimdiden başarılar dileriz. Bu süreç içerisinde yarışmaya katılan öğrencilerimizle ilgilenen sınıf öğretmenimiz Mehmet KARA´ya teşekkür ederiz.  İyi ki varsınız.

Mrt

3.Sınıf Geleneksel Sek Sek Oyunlarına katıldık.Geleneksel Sek Sek Oyunlarına katılma heyecanını yaşadılar.Çok kısa zamanda çok yol aldılar. 2020 Geleneksel Sek Sek Oyunlarına katılıp kupa alma heyacanını okulumuza yaşatacaklarına söz verdiler.Takımı çok kısa zaman çalıştırıp iyi bir duruma getiren  değerli öğretmenimiz Aydan ESKİÇIRAK´´a teşekkür ederiz.İYİ Kİ VARSINIZ.

Mrt

Seksek oyunlarında yarı finale kalan 2. sınıf öğrencilerimizi tebrik eder,  25 Mart 2019 tarihinde düzenlenecek yarı final maçına şimdiden başarılar dileriz. Bu süreç içerisinde yarışmaya katılan öğrencilerimizle ilgilenen sınıf öğretmenimiz Emine SAYIR UĞURLU´ya teşekkür ederiz.  İyi ki varsınız.

Ekm

İSTANBUL FİZİKSEL ETKİNLİK OYUNLARINA ve GELENEKSEL OYUN YARIŞMALARINA ARAÇ-GEREÇ OLARAK OKULUMUZ HAZIR HALE GETİRİLMİŞTİR.