BİTKİLERİN İHTİYAÇLARI-MİNİK GÜLÜŞLERDEN VİDEOLU

BİTKİ TANITIM GÜNLERİ

Minik gülüşler ailesi her geçen gün biraz daha büyüyor.🎈Çiçek tanıtım günümüzde her hafta bir öğrencimiz evinden getirdiği bir çiçeği bizlerle tanıştırıyor, ardından bakımını üstleniyoruz.  Az suyu mu sever, çok güneşi mi?🌞Toprağı kurumuş mu yoksa ıslak mı? Neden boynunu bükmüş, yerini sevmemiş olabilir mi?soruları hep aklımızda.  Geçen hafta sınıfımızda yaprak güzelini tanımıştık, bu hafta Hüma bizleri papatyayla tanıştırdı🎈 İstiyoruz ki sadece insanları ve hayvanları değil çiçekleri de tanıyalım, çevremize karşı her zaman nazik ve saygılı olalım🌎Bizler bir çiçekle sohbet edebilen çocuklarız.🌻 Sınıfında ogrencilerine yaptirmis oldugu çalışma icin değerli Anasinifi öğretmenimiz Aysun Can ALTAY´a teşekkür ederiz.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Yayın: 04.11.2018 - Güncelleme: 04.11.2018 16:55 - Görüntülenme: 345